Medewerkers

Praktijkhouder en huisarts

Huisartsenpost-Groningen

Rian Filius

dinsdag, woensdag(om de week) donderdag, vrijdag

Waarnemend huisarts

Lotte Posthumus

maandag, woensdag (om de week)

Praktijkverpleegkundige

Huisartsenpost-Groningen

Natasha Tearr

Zorg voor chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, longziekten.
Begeleiding van patiënten die willen stoppen met roken. Ouderenzorg, waaronder ook de coördinatie van zorg van patiënten met dementie.

Praktijkassistent

Op het spreekuur van de praktijkassistente kunt u terecht voor o.a. oren uitspuiten, bloeddrukcontrole, wrattenbehandeling, injecties, uitstrijkje in het kader van bevolkingsonderzoek en hechtingen verwijderen.
De praktijkassistentes hebben ook eigen aandachtsgebieden als begeleiding van patiënten die willen stoppen met roken, preventie hart-en vaatziekten, SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen). Iedere dag is er een spreekuur door de praktijkassistente.

Huisartsenpost-Groningen

Aly Fokkinga

Sinds de zomer van 2018 werkzaam in deze praktijk. Aly verricht binnen de praktijk alle voorkomende werkzaamheden als assistente. Daarnaast ziet ze patienten op het CVRM spreekuur. Tevens is ze gediplomeerd SOH'er (Spreekuur Ondersteuner Huisarts), VOH'er (Vrouwenspreekuur Ondersteuner Huisarts) en geeft ze reizigersadvies en vaccinaties (afspraak maken kan via reisprik.nl)

Huisartsenpost-Groningen

Albertine Boersma

Huisartsenpost-Groningen

Tugba Altuntas

Sinds juli 2020 werkzaam als praktijkassistente in deze praktijk op maandag, dinsdag en woensdag ochtend. U kunt bij Tugba terecht voor alle voorkomende werkzaamheden als assistente. Ook heeft ze een eigen CVRM (hart en vaat ziekte) spreekuur en SOA spreekuur (seksueel overdraagbare aandoeningen). Sinds kort is ze gediplomeerd SOH'er (Spreekuur Ondersteuner Huisarts).

Anouschka Karteredjo

Praktijkassistente in opleiding Anouschka is in opleiding tot doktersassistent. Ze loopt maandag, donderdag en vrijdag mee en zal u gaandeweg zelfstandig te woord staan aan de telefoon en zelfstandig spreekuur draaien.

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg

Huisartsenpost-Groningen

Ingrid van der Deen

Bij psychische problemen kan de huisarts u voorstellen om een afspraak met mij te maken. Afhankelijk van de ernst en de complexiteit van uw klachten, bespreek ik met u welk vervolg er mogelijk is. Als praktijkondersteuner GGZ zijn kortdurende vervolggesprekken mogelijk, gericht op het verkrijgen van inzicht en (praktische) handvatten om uw situatie te verbeteren. Deze hulp valt onder uw basisverzekering. Wanneer de inschatting is dat u voor therapie in aanmerking komt, zal in overleg met de huisarts een verwijsbrief worden opgesteld naar een (liefst door uzelf gekozen) behandelaar in de Basis GGZ of gespecialiseerde GGZ (GZ-psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut etc.).

Praktijkondersteuner Jeugd en Gezin

Een praktijkondersteuner GGZ Jeugd & Gezin (POH-GGZ Jeugd & Gezin) ondersteunt de huisarts in de praktijk op het gebied van psychosociale casuïstiek van jeugdigen en hun gezinnen.

Huisartsenpost-Groningen

Mirjam Gort-Salomons

Diëtiste

Een diëtist is specialist op het gebied van voeding en gedrag. Zowel bij ziekte, als bij gezondheid. Als je gezond bent kan een diëtiste je helpen gezond te blijven. En soms moet je door gezondheidsproblemen je voeding aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten, diabetes, maag- en darmproblemen, kanker of een voedselallergie.

Huisartsenpost-Groningen

Jesica de Boer

Praktijkmanager

Margriet Huizinga

Sinds januari 2021 werkzaam bij ons in de praktijk als praktijkmanager.
Margriet is te bereiken via praktijkassistentes.
Telefoonnummer: 050-3128739
e-mail: 
huizinga@destadshuisarts.nl