Groningen Huisartsenpost

Huisartsenpost Groningen: Vertrouwde zorg in het hart van de stad

Bent u op zoek naar een professionele huisartsenpost in Groningen? Bij Huisartsenpost Groningen “Filius” bent u aan het juiste adres. Gelegen in het bruisende centrum van Groningen, is onze huisartsenpost eenvoudig te bereiken, zelfs met het openbaar vervoer. Wij begrijpen dat uw gezondheid geen wachttijd kent, daarom bieden wij flexibele afspraakstijden en staan we klaar voor spoedgevallen buiten de reguliere praktijktijden. Als het niet kan wachten tot de volgende werkdag, kunt u contact opnemen met de Doktersdienst Groningen via 0900-9229.

Bij Huisartsenpost Groningen “Filius” bent u in goede handen. Onder leiding van Dr. Filius, een ervaren huisarts in Groningen, bieden wij een breed scala aan diensten om aan uw medische behoeften te voldoen. Van de diagnose en behandeling van ziekten tot doorverwijzing naar specialistische zorg, reguliere check-ups, vaccinaties en deskundig gezondheidsadvies, wij staan voor u klaar. Ons toegewijde team van medische professionals zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht.

Huisarts in Groningen

Huisartsenpost Groningen is gemakkelijk te bereiken via verschillende contactmogelijkheden. U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 050-3128739, waar u kunt kiezen tussen toets 1 voor spoed, toets 2 voor aanvragen herhaalmedicatie en voor de assistente blijft u aan de lijn. Onze assistente zal u verder helpen met uw vragen of verzoeken. Ons adres is Griffeweg 1-3, 9724 GE Groningen. We zijn ook bereikbaar via onze website waar u afspraken kunt inplannen en uw vragen kunt stellen.

Wij stellen uw gezondheid en welzijn op de eerste plaats en hopen u snel te zien in onze praktijk.

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons tijdelijke adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).

Services Groningen Huisartsenpost

Afspraak maken

groningen-huisartsenpost

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

huisartsenpost-groningen

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

huisartsenpost-groningen

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

huisartsenpost-groningen

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer

Groningen Huisartsenpost

U kunt de Groningen Huisartsenpost bereiken via het volgende telefoonnummer: 050-3128739.

U kunt de Groningen Huisartsenpost op verschillende manieren bereiken. U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 050-3128739. Ons ervaren team staat altijd paraat om u de juiste zorg te bieden.

Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail. Voor algemene vragen, verzoeken of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@huisartsfilius.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren en u te voorzien van de benodigde informatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de Groningse huisartsenpost. U kunt uw auto veilig parkeren in de nabije omgeving van de huisartsenpost. We streven ernaar om de toegang tot onze medische faciliteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats.

Daarnaast is de Groningse huisartsenpost ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen hebben haltes in de buurt van de huisartsenpost, waardoor u eenvoudig kunt reizen naar en vanaf onze locatie. Raadpleeg het dienstregelingsschema van het openbaar vervoer voor de meest actuele informatie over busroutes en vertrektijden.