Afspraak maken bij huisarts in Groningen

Bent u op zoek naar een huisartsenpraktijk in Groningen en wilt u graag een afspraak maken? Dan bent u bij Huisartsenpraktijk Filius aan het juiste adres. Bij ons staan persoonlijke zorg en aandacht voorop. Huisartsenpraktijk Filius is gevestigd in het centrum van Groningen en biedt een breed scala aan zorg. Wij zijn een betrokken en laagdrempelige praktijk waarbij de patiënt centraal staat. Naast reguliere huisartsgeneeskunde kunt u bij ons ook terecht voor o.a. reizigersadvies, vaccinaties, en kleine chirurgische ingrepen. Hieronder leest u hoe u eenvoudig een afspraak kunt maken bij onze praktijk.

Neem gerust contact op met onze praktijk voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over onze praktijk of een afspraak maken met een huisarts in het centrum van Groningen? Neem gerust contact met ons op via onze website of bel naar 050-3128739 . Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij Huisartsenpraktijk Filius, uw vertrouwde huisarts in het centrum van Groningen en de beste keuze voor uw medische zorgbehoefte.

Afspraak maken

Bij Huisartsenpraktijk Filius kunt u telefonisch of online een afspraak maken. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur op het nummer 050-3128739. Ook kunt u online een afspraak maken. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een afspraak bij de huisarts of bij een van onze praktijkondersteuners.

Spoedafspraak

Heeft u met spoed een afspraak nodig? Dan adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze praktijk. Indien nodig kunt u op dezelfde dag nog terecht bij een van onze huisartsen.

Annuleren of verzetten

Indien u verhinderd bent voor uw afspraak, vragen wij u deze tijdig te annuleren of te verzetten. Dit kan telefonisch of online via onze website. Zo kunnen wij de vrijgekomen tijd benutten voor andere patiënten die graag een afspraak willen maken.

Services Huisarts Groningen Centrum "Filius"

Afspraak maken

huisarts-groningen-centrum

Maak online een afspraak via het patiëntenportaal. Als u liever belt, dan kan dat ook.

Lees meer

Online consult

huisarts-groningen-centrum

Stel uw medische vraag online! Dit kan via de Uw Zorg Online app die u kunt dowloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Lees meer

Recepten herhalen

huisarts-groningen-centrum

Recepten worden elektronisch doorgestuurd naar de apotheek dus je ontvangt geen receptbriefje van de huisarts, de medicatie ligt klaar bij de apotheek.

Telefonisch:
Herhaalrecepten kun je telefonisch aanvragen via de receptenlijn 050-3128739 keuze toets 2, na twee dagen kan de medicatie worden opgehaald bij de apotheek. Vermeld duidelijk uw naam, geboortedatum, om welk medicijn en wat voor dosering het gaat. 

let op: tijdens ons vakantie staat onze receptenlijn uit!

Online:
Dat kan bij voorkeur online via uw account in ons patientportaal. Deze online dienst kunt u ook op uw telefoon downloaden. Download de Uw Zorg Online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Lees meer

Urineonderzoek

huisarts-groningen-centrum

U kunt urine inleveren voor 9:45 uur. Het urineformulier kunt u hier online invullen dan uploaden en alvast naar ons mailen via het beveiligd patiëntenportaal of printen. Eventueel kunt u ook een formulier aan de balie afhalen.

Lees meer

Tijdelijke Huisvesting

Zoals u wellicht weet gaat Huisartsenpraktijk Filius samen met Huisartsenpraktijk Oosterpoort en de Stadshuisarts een zogenaamde HOED (huisartsen onder een dak) vormen. Medisch Centrum Stadspoort is de nieuwe naam en deze komt op onze huidige locatie aan de Griffeweg. 

Vanaf 23 januari 2023 maakt onze praktijk gebruik van een tijdelijk onderkomen aan het Damsterdiep
Ons adres is: Damsterdiep 191, 9713 EC Groningen, bij de meeste van u wel bekend als het gebouw van Certe (waar op afspraak oa. bloed geprikt kan worden).